Bloodshot 2020 Online Subtitrat

Bloodshot 2020 Online Subtitrat
Bloodshot (2020) 1h 49min | Action, Drama, Sci-Fi | 12 March 2020 (Netherlands) Summary: Ray Garrison, a slain soldier, is re-animated with superpowers.
Countries: China, USALanguages: English

Bloodshot 2020 Online Subtitrat, După ce el și soția sa sunt uciși, Ray Garrison marin este înviat de o echipă de oameni de știință. Îmbunătățit cu nanotehnologia, el devine o mașină supraumană, de ucidere a biotehnologiei – Bloodshot. În timp ce Ray se antrenează mai întâi cu alți super-soldați, nu-și poate aminti nimic din viața sa anterioară. Dar când amintirile i se revărsă și își amintește de bărbatul care l-a ucis atât pe el, cât și pe soția sa, se desprinde de facilitatea de a se răzbuna, doar pentru a descoperi că există mai multă conspirație decât credea.

Acest film este urcat pentru curiosii care nu mai au rabdare pana mai apare o varianta HD cu subtitrare in limba romana. Recomandarea mea este sa mai asteptati pana apare varianta HD si sa fie subtitrata. Momentan calitatea este una HDCAM, filmata cu telefonul/camera intr-un cinema de un amator, care si-a riscat libertatea pentru a ne oferi un film intreg m-ai devreme.

Bloodshot 2020 Online Subtitrat
32379
Lasa Un comentariu legat de

Bloodshot 2020 Online Subtitrat

Toteu

5 luni önce

Filmul e tradus in limba romana si calitate HD

erhan

4 luni önce

Lasa comentariu…

Nume

4 luni önce

se tot intrerupe si se vede in faze cu incetinitoru,dupa care se blocheaza.