Las Fierbinti Sezonul 16 Episodul 1 din 10 Septembrie 2019 HD

Iata ca cel mai urmarit serial de comedie din tara revine in aceasta seara cu premiera primului episod din sezonul 16. Sezonul trecut a fost lider de audienta cu fiecare episod si nu au fost putite, mai exact 51 de episoade. Dragos Buliga, regizorul serialului a anuntat un sezon la fel de reusit, cu aceleasi personaje dar cu alte povesti. Las Fierbinti nici nu prea are nevoie de alta prezentare, incepe si te face sa uiti de toate. Asa ca in aceasta seara nu pierdeti premiera noului sezon Las Fierbinti Sezonul 16 Episodul 1 din 10 Septembrie 2019 incepand cu ora 20:30 pe Protv.

Fierbintenii tai preferati revin intr-un sezon incredibil, plin de comedie si momente memorabile. In aceasta seara avem parte de un nou episod din cel mai urmarit serial de comedie. Firicel, Ardiles, Aspirina, Gianina, Dalida, Vasile, Robi, Branzoi si Rata. Ii vedem pe toti, in cel mai asteptat sezon de pana acum. Diseara o noua poveste ne asteapta, vedem si noi prin ce peripetii vor trece fierbintenii nostri preferati, o noua poveste marca Las Fierbinti continua in aceasta seara pe Protv.

Las Fierbinti Sezonul 16 Episodul 1

In noul sezon Las Fierbinti din 10 Septembrie 2019, personajele noastre preferate vor continua sa ne surprinda cu doua episoade pe saptamana, Marti si Joi. Povestea fascinanta a fierbintenilor se scrie in acelasi ton, cu mult umor si buna dispozitie, cu rasturnari de situatie si conjuncturi nebanuite. Si in acest sezon, Bobita va incerca resuscitarea ”business-ului” de la carciuma, Vasile va fi la fel de iresponsabil pentru comunitatea pe care o conduce, iar Aspirina va fi focusata pe tot felul de „combinatii” marunte care sa-i asigure traiul. Daca se va apuca vreunul dintre ei de munca, vom afla in noul sezon. Prin ce peripetii mai trec personajele noastre preferate, aventura continua intr-o nebunie total neasteptata, ce va iesi, ramane sa aflam in noul episod incepand cu ora 20:30.

Las Fierbinti 10 Septembrie 2019

Las Fierbinti aduce si noutati, rasete si buna dispozitie, ne promite aceleasi personaje cu povesti si mai bune, mai amuzante, mai multa distractie in fiecare zi. Asadar, nu pierdeti un nou episod Las Fierbinti Sezonul 16 Episodul 1 din 10 Septembrie 2019 de la ora 20:30 pe Protv. Sa inceapa Las Fierbinti, in fiecare Marti si Joi cu episoade noi. Imediat dupa avem serialul Profu, un alt serial extrem de reusit, nu ratati primul episod. Sursa: Protv.ro

Las Fierbinti Sezonul 16 Episodul 1 din 10 Septembrie 2019 HD
665
Lasa Un comentariu legat de

Las Fierbinti Sezonul 16 Episodul 1 din 10 Septembrie 2019 HD