The Invisible Man 2020 Online subtitrat in Limba Romana

The Invisible Man (2020) 2h 4min | Horror, Mystery, Sci-Fi | 5 March 2020 (Netherlands) Summary: When Cecilia's abusive ex takes his own life and leaves her his fortune, she suspects his death was a hoax. As a series of coincidences turn lethal, Cecilia works to prove that she is being hunted by someone nobody can see.
Countries: Australia, USA, Canada, UKLanguages: English

The Invisible Man – Omul invizibil 2020 Online subtitrat in Limba Romana, The Invisible Man este un film cu rolul lui Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen și Harriet Dyer. Când fostul abuziv al Cecilias își ia propria viață și îi lasă averea lui, ea bănuiește că moartea lui a fost o farsă. Ca o serie de coincidențe …

 

Update

Acest film este urcat pentru curiosii care nu mai au rabdare pana mai apare o varianta HD cu subtitrare in limba romana. Recomandarea mea este sa mai asteptati pana apare varianta HD si sa fie subtitrata. Momentan calitatea este una HDCAM, filmata cu telefonul/camera intr-un cinema de un amator, care si-a riscat libertatea pentru a ne oferi un film intreg m-ai devreme.

 

Update:

 

Filmul este urcat intr-o varianta full hd cu subtitrare in Romana!

The Invisible Man 2020 Online subtitrat in Limba Romana
2658
Lasa Un comentariu legat de

The Invisible Man 2020 Online subtitrat in Limba Romana