U.S. Marshals – Legea e lege 1998 Online Subtitrat in Limba Romana

U.S. Marshals – Legea e lege 1998 Online Subtitrat in Limba Romana

 

 

Sam este desemnat sa escorteze un criminal foarte periculos la o inchisoare de maxima securitate, in Misssouri. In acelasi avion se afla si Mark Sheridan (Wesley Snipes) care este acuzat de FBI pentru doua crime, desi el sustine ca este nevinovat. Avionul se prabuseste, iar Sheridan reuseste sa scape. Sam este informat de catre superiorii sai ca trebuie sa-l prinda pe acesta cu orice pret. Gerard porneste in cautarea fugarului, alaturi de excentricul agent guvernamental John Royce (Robert Downey jr.). Curand, Gerard incepe sa se intrebe de ce este atat de important pentru guvern bietul Sheridan, in timp ce acesta din urma vrea sa dovedeasca, intr-o cursa contracronometru, ca nu este vinovat.

Suspiciunile lui Sam sunt confirmate pe parcusul investigatiei politiste, de existenta unei posibile conspiratii a guvernului in care John era implicat pana peste cap. Si din acest moment incepe urmarirea: vicleanul criminal isi promite ca nu va fi prins, politistii obsedati de juramantul lor de credinta fata de o intreaga natiune, promit ca-l vor aduce in fata justitiei.

Pentru ca echipa nu diferea prea mult de cea care a lucrat la The Fugitive, regizorul si producatorul au hotarat ca punctul tare al filmului sa fie subiectul, actiunea. Pentru ca scenariul sa fie cat se poate de fidel realitatii, ei au cerut ajutorul unui fost agent CIA, care le-a explicat pe indelete cum sa faci ca nimeni sa nu-si dea seama de partea cui este un personaj (cazul lui Sheridan), creand in jurul lui un suspans frate cu nebunia.

 

O sa fie urcat pe data de 23.01.2020

1566
Lasa Un comentariu legat de

U.S. Marshals – Legea e lege 1998 Online Subtitrat in Limba Romana