The Lion King Regele Leu 2019 online subtitrat

Calitate: CAM foarte proasta momentan. Asteptam o varianta mai buna, cand o sa apara official pe p2p o sa fie urcat cu subtitrare si/sau dublat.

Este clasica poveste din filmele precedente unde se naste un leu care urmeaza sa fie rege si sa preia conducerea junglei.
Versiunea 1 Momentan fara traducere, NU EXISTA TRADUCERE disponibila pe nici un site web!

Versiunea 2 Momentan fara traducere, NU EXISTA TRADUCERE

Versiunea 3

7162

În acest remake live-action, Disney ne poartă într-o nouă călătorie în savana africană, acolo unde se naște un viitor rege. Tânărul leu Simba îl venerează pe tatăl său, regele Mufasa și își asumă rolul de viitor conducător. Însă, nu toți cei din regat se bucură de venirea pe lume a puiului de leu.

Scar, fratele regelui Mufasa și fost pretendent la tron, are propriul plan în legătură cu viitorul ținutului. Lupta pentru autoritate și putere în regatul din Pride Rock este plină de trădare, dramă și tragedie, iar micul Simba ajunge să fie exilat. Cu ajutorul unor noi prieteni neobișnuiți și haioși, Simba va lupta pentru a-și lua înapoi ceea ce este de drept al lui, tronul din savana africană.

Actorul James Earl Jones și-a împrumutat vocea pentru Mufasa, la fel ca în filmul original din 1994. Tânărul leu Simba este interpretat de Donald Glover, iar Beyoncé o interpretează pe Nala, prietena din copilărie a lui Simba, care îi devine apoi parteneră.

The Lion King Regele Leu 2019 online subtitrat
Lasa Un comentariu legat de

The Lion King Regele Leu 2019 online subtitrat